Promo vesti

Novi proizvodi Pekare Branković – od ideje do savršenog ukusa!

Jedan od glavnih ciljeva Pekare Branković je da ispuni potrebe, prevaziđe očekivanja kupaca i da podstiče kupce da kupuju proizvode, što se pored predanosti, ljubavi prema poslu i marljivog rada, postiže između i uvođenjem novih proizvoda.

Dug je proces od ideje do konačnog proizvoda koji će zadovoljiti zahteve i ukuse svih kupaca.

PEKARA BRANKOVIĆ
Zadatak tima tehnologa pekare je da na osnovu zahteva, kako kupaca, tako i same potrebe tržišta,  napravi proizvode koji će  se izdvojiti  po  inovativnosti  i kvalitetu.

„Rađanje ideja se postiže posetom sajmova iz oblasti pekarstva i poslastičarstva kako domaćih tako i inostranih ,korišćenjem stručne i informativne literature, praćenjem  društvenih mreža i proizvoda konkurentskih kuća“, ističu iz Pekare Branković.

Nakon ideje sledi druga etapa – izvođenje proba od strane tima za razvoj, prilagođavanje ukusu i zahtevima kupaca sa našeg podneblja. Kada je nakon izvođenja proba od strane tima tehnologa, a koje je pratilo niz korekcija ukusa, oblika, težine, proizvod dobio svoju pravu sliku sledi degusatcija.

Tim za degustaciju Pekare Branković, koji čine radnici različitih profila, (ekonomisti, tehnolozi, radnici…) daje svoju ocenu za novi proizvod. Sugestije se sumiraju po pitanju ukusa, težine, oblika kao i daju se predlozi za korekcije. Nakon korekcija koje su izvršene posle degustacija, proizvod je konačno dobio svoj pravi izgled i ukus.

Pre početka proizvodnje vrši se obuka  radnika za  novi proizvod i organizacija rada.

Tehnolozi pripremaju deklaraciju proizvoda  pridržavajući se važećih zakonskih propisa.

Zadatak marketing dizajnera je da slika proizvod kako bi ga kvalitetnim reklamama promovisali.

Ključnu ulogu imaju prodavci u maloprodajnim objektima, koji svojim umećem i znanjem kupcu promovišu i na kraju prodaju novi proizvod.

PEKARA BRANKOVIĆ

Proizvod  svojim ukusom i izgledom osvaja kupce. Ukoliko je osvojio kupca on će se ponovo vratiti, a isto tako svoje impresije preneće drugima.

PEKARA BRANKOVIĆ
Bulevar 12. februar 33/1
018 526 188,
018 526 189
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Krug obožavalaca novog ukusa će se širiti. To je cilj tima za razvoj novih proizvoda Pekare Branković.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com