IZBORI NIŠPolitika

Lokalni izbori i zvanično raspisani u Nišu

Nišlije će birati odbornike za Skupštinu grada i svih pet opština., 2. juna jer je upravo predsednik niškog parlamenta doc. dr Boban Džunić raspisao lokalne izbore.

Rokovi za vršenje izbornih radnji teku od danas stupanja na snagu ove odluke, odnosno danom objavljivanja u Službenom listu Grada Niša.

Izbori su raspisani za gradski parlament i za skupštine opština Medijana, Palilula, Pantelej, Crveni Krst i Niška Banja.

“Očekujem da će predizborne radnje i predstojeća izborna kampanja proteći u tolerantnoj i dostojanstvenoj atmosferi, jer naš grad, naš Niš to zaslužuje. Imate mogućnost da, uvažavajući činjenice i argumente, svoj glas date onima kojima verujete, čime će potvrditi da su najvažniji akter u političkoj stvarnosti”, rekao je prvi čovek niškog parlamenta.

On poziva glasače da u što većem broju 2. juna izađu na izbore i iskoristite svoje pravo glasa a svim kandidatima poželeo je puno uspeha.

2. juna lokalni izbori biće održani u 66 jedinica lokalnih samouprava, zajedno sa izborom odbornika skupštine glavnog grada.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com