Promo

Neka oči budu tvoje ogledalo – Očna kuća Vučković

Očna kuća Vučković

U Očnoj kući Vučković jednoj od najstarijih i najprepoznatljivijih očnih kuća u gradu pored velikog izbora modela, koji idu uz korak sa svetskim modnim trendovima, svakog radnog dana BESPLATNO I BEZ ZAKAZIVANJA možete proveriti vid u periodu od 10 do 13 i od 17 do 19 sati.

Pored iskusnih oftalmologa i optičara sa dugogodišnjem iskustvom, koji će vam uz pomoć kompjuterkog aprata, odrediti Vam dioptriju, izmeriti očni pritisak i pomoći da izaberete okvir koji odgovara Vašem licu i potrebama, očna kuća Vučković je prepoznatljiva i po tradiciji, neospornom kvalitetu proizvoda i imidža koji prati vašu ličnost.

U očnoj kuči Vučković koja se nalazi u samom centru Grada, u ulici Dušanovoj 54, pored pregleda, proizvodnje stakala i sočiva, možete naći veliki izbor okvira svih svetskih proizvođača, sunčanih naočara sa dioptrijom i bez, sa kojima ćete uvek biti upadljivi i prepoznatljivi gde god da se pojavite.

Na istom mestu možete kupiti i sredstva za svakodnevno održavanje stakala i kapi koje sprečavaju iritaciju oka izazvanom gledanja u računar, što je postalo naša svakodnevnica.

“Izborom pravog dioptrijskog stakla, ne samo da ćete videti jasnije nego biti sigurniji u sebe imati više samopouzdanja. Stakla mogu biti Multifokalna, Bifokalna stakla, Trifokalna stakla i Stakla sa više jačina, a pored njihove osnovne funkcije da poboljšaju vid i biti lepe, one moraju biti lake i prijatne za nošenje”, kažu u očnoj kući Vučković.

Odloženo plaćanje administrativnom zabranom preko platnog spiska na rate i čekovima građana.

OČNA KUĆA VUČKOVIĆ
DUŠANOVA 54, NIŠ
018/ 257 – 818

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com