Neprestane inovacije u jednom od najprometnijih objekata Pekare Branković
Pekara Branković, proizvode iz svog proizvodnog pogona Nišlijama plasira u 16 maloprodajnih objekata. Jedan od najreprezativnijih kako po lokaciji, preko puta najstarijih i najpoznatijih niških gimnazija Stevan Sremac i Bora Stanković, tako i po enterijeru i kvalitetu asortimana je maloprodajni objekat Voždova.
Objekat je krenuo sa radom 2007 kada je menadžment kompanije prepoznao potrebu plasmana svojih proizvoda u ovom delu grada gde je koncentrisano nekoliko obrazovnih, kulturnih objekata i objekata opšteg značaja za naše građane. Tokom godina zadovoljstvo korisnika kvaltetom i uslugama kroz ankete sprovedene sa potrošačima pokazao je opravdanost ovog postupka menadžmenta.
“Naše ankete koje redovno sprovodimo sa našim potrošaćima ukazale su na neophodnost proširenja prostora i asortimana pa je 2018. izvršena rekonsktrukcija objekta. Jedna od naših najpoznatijih arhitektonskih kuća Alterno, inače naš stalni pratilac, tokom svih ovih godina rasta i razvoja naše kompanije dala je idejno rešenje. Bio je to spoj tradicionalnog narativnog ekspresionizma i modernih linija i oblika enterijera uz poštovanje svih ergonomskih pravila, što je dovelo do povećanja korisnog prostora na 80 m kvadrata korisne površine i dozvolilo povećanje asortimana dodavanjem pica i sendviča kao i naših proizvoda zdrave ishrane”, kažu iz Pekare Branković.
Petoro marljivih radnika se svakodnevno trudi da zadovolji zahteve i probirljiv i izgradjen ukus Nišlija, a u skladu sa tim i radno vreme je prilagođeno tim potrebama 06,00 – 22,30.
Novi enterijer – novi meni – HRONO ISHRANA
U okviru hrono ishrane, kreirali su više proizvoda od kojih je najtraženijii Hrono sendvič. Ovaj naš proizvod se istče pre svega kvalitetnim izborom sastavnih elemenata, kao i specifičnom kombinacijom koja daje naročito kvalitetan i pun ukus.
Tehnolozi Pekare Branković su prateći zahteve potrošača kreirali još jedan proizvod, Pastirski sendvič koji prati liniju punog ukusa i bogatog sadržaja sastavnih elemenata
– somun od pšeničnog brašna sa namazom kombinovanim pavlakom, majonezom i začinima.
– struktura sendviča su rendane tikvice obogaćene kačkavaljem, suvim vratom, paradajzom i krastavcem.
Pored ovih i svi ostali proizvodi kreirani su u cilju ispunjavanja potrebe i zahteva potrošača.
PEKARA BRANKOVIĆ |
Vožda Karađorđa 68, lokal br. 15 018/517-990 |
“Nadamo se da ćemo ovim najnovijim proizvodom opravdati poverenje potrošača”
[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d4742.782826949123!2d21.899230648374!3d43.32032897484981!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x866a35ac1b425b29!2z0J_QtdC60LDRgNCwINCR0YDQsNC90LrQvtCy0LjRmw!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1571644530827!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]
Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.