PromoPromo vesti

Svetski bestseler broj jedan “Pad” u prodaji

Brzo, žestoko, uzbudljivo! Panika, strah, užas. Spremite se za Pad!

Krenimo na putovanje prepuno neizvesnosti i iznenađenja od kojih će vam zastati dah.

Upravo ste se ukrcali na let za Njujork. Našli ste sedište, spakovali prtljag, udobno se smestili i vezali pojas. U avionu su sa vama još sto četrdeset tri osobe. Posada vam je svima poželela dobrodošlicu i sve liči na još jedno sasvim obično putovanje. Ipak, vi ne znate da je trideset minuta pre leta porodica vašeg pilota oteta. Da bi njegova porodica živela, svi u avionu moraju da umru. Ultimatum je jasan.

Pad T. Dž. Njuman je zastrašujuća priča o nemogućem izboru sa kojim se suočava pilot Bil Hofman. Njegova žena i deca biće ubijeni ako ne sruši avion sa 149 duša u njemu. Vremenski pritisak na zemlji je mučan, kao i u vazduhu.

Pilot je razapet između jezivog izbora. Ko će preživeti? Njegova porodica ili putnici?

Bil je u kokpitu; Džo, stjuardesa, preuzima kontrolu nad putničkom kabinom; Bilovu suprugu i dvoje dece drže kao taoce u njihovom domu; Teo, agent FBI-ja koji je u sukobu sa svojim nadređenima u njihovim naporima da spreče katastrofu. Jedina perspektiva koja nedostaje su putnici, 144 duše čija je sudbina predata letačkoj posadi onog trenutka kada se vežu.

Prepuna akcije i neočekivanih događaja, ovo je priča o odlukama koje donosimo i posledicama izbora napravljenog u treptaju oka, kada se čini da je smrt blizu.

„Briljantno… Neverovatno napeto.“ – Buklist

„Ovaj napeti, ubedljivi triler označava dolazak novog talenta.“ – Pablišers vikli

„Delo čiste neizvesnosti.“ – Stiv Kavana, autor bestselera Trinaest

„Intenzivna napetost, šokovi i strahovi… Jezivo.“ – Li Čajld, autor bestselera Njujork tajmsa

„Triler koji će vas naterati da nagađate do poslednjih stranica.“ – Adrijan Makinti, autor bestselera Lanac

Pad je postao izdavačka senzacija i našao se na prvom mestu liste bestselera Njujork tajmsa. Roman su za najbolju knjigu godine proglasili Ju-Es-Ej tudej i Eskvajer. Objavljen je u više od trideset zemalja, a kompanija Universal Pictures otkupila je prava na ekranizaciju.

Debitantski triler bivše stjuardese Pad dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com