Promo vesti

Tim radnika stvoren za uspehe – PEKARA BRANKOVIĆ

Pekara Branković, predstavlja jedan od najstarijih lanaca u proizvodnji pekarskih proizvoda u regionu. O obimu, kvalitetu i njihovoj uslužnosti govori činjenica da u gradu postoji čak šesnaest maloprodajnih objekata.

Kako bi kompanija opstala toliko godina, a kvalitet sve vreme bio na vrhunskom nivou, potreban je dobro ukomponovan tim stučnih, pouzdanih i vrednih ljudi, kojima je cilj permanentno usavršavanje.

PEKARA BRANKOVIĆ

U skladu sa potrebama kompanije Pekara Branković zapošljava blizu 300 radnika, od kojih je 13 porodilja i 6 osoba sa invaliditetom.

„Svim našim radnicima obezbeđujemo siguran posao, redovnu isplatu i stimulacije za sve one koji se ističu kvalitetom svog rada“, kažu iz Pekare Branković.

PEKARA BRANKOVIĆ

Oni dodaju da, imajući na umu zadovoljstvo radnika, brinu o svakom zaposlenom, njihovim slobodnim danima i godišnjim odmorima.

„Vodimo brigu i o deci zaposlenih kroz novogodišnje paketiće. Svake godine organizujemo zajedničko novogodišnje druženje uz vredne poklone. Takođe, dodeljujemo jubilarne nagrade kojih je u prethodnoj godini bilo trinaest za zaposlene koji su proveli 10 godina u našoj kompaniji“, ističu iz Pekare Branković.

PEKARA BRANKOVIĆ

Sve maloprodajne objekte Perake Branković prati proizvodni sektor koji se sastoji od sledećih pogona:
Pogon hleba i peciva, pogon slatkih proizvoda, pogon kuhinje, pogon bureka, pogon za proizvodnju lisnatog peciva i pogon pakovanja gotovih proizvoda.

Za distribuciju je odgovoran njihov vozni park, koji je snabdeven sa 6 vozila visoke opremljenosti za transport svih proizvoda.

PEKARA BRANKOVIĆ
Bulevar 12. februar 33/1
018 526 188,
018 526 189
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Za dugogodišnji razvoj, rast i uspeh zaslužan je timski rad menadžmenta kompanije, na čelu sa generalnim direktorom i vlasnikom kompanije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com