DruštvoVirus Korona

Preko 600 kontrola obavljeno na teritoriji Nišavskog upravnog okruga. Izrečene tri prekršajne prijave

Udruženi inspekcijski nadzor tokom protekle nedelje je na teritoriji Nišavskog upravnog okruga obavljen u 632 objekta, a inspektori su izdali tri prekršajne prijave, saopštio je Nišavski upravni okrug.

Inspektori su kontrolisali pre svega primene mera na suzbijanju epidemije izazvane virusom Covid 19. Kako je i najavljeno, radi se o zajedničkoj akciji koju sprovode republičke i gradske inspekcije.

“Objekte su kontrolisale Komunalna milicija i Poreska uprava u Nišu, kao i opštinske uprave jedinica lokalnih samouprava, po preporuci Radne grupe za koordinaciju republičkih inspekcija radi primene marea za suzbijanje i širenja Covid 19”, preciziraju u Nišavskom okrugu.

Pojačan zajednički nadzor i koordinisani rad inspekcijskih službi i drugih ovlašćenih uprava i institucija na teritoriji Nišavskog okruga već je najavljen, a sada se sprovodi u delo. Svi će koordinisano i zajedničkim snagama, prema nedeljnom planu, kontrolisati ugostiteljske objekte, javni saobraćaj, sportske centre, trgovinske lance i maloprodajne objekte.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com