Politika

Poslanici opozicije govore na novom protestu protiv nasilja u Nišu

U petak u 18 časova ispred TC “Kalča” biće održan protest “Niš protiv nasilja”, u novom obliku. Kako je najavljeno “Karavan slobode” kreće kroz Srbiju, a prva destinacija je Niš.

 

“Jer iz Niša sve kreće. Nema slobode bez Nišlija!”-poručuju organizatori.

Protestu će prisustvovati lideri opozicije, a građanima će se obratiti narodni poslanici Aleksandar Jovanović Ćuta, Nenad Mitrović, Đorđe Stanković, Jelena Milošević i predsednik niškog odbora stranke “Zajedno-moramo” Slaviša Dinić.

Nakon obraćanja govornika, krenuće se u protestnu šetnju sledećom rutom: Nikole Pašića – Sinđelićev Trg – Kralja Stefana Prvovenčanog – Sedmi juli. Šetnja će se završiti ispred Kabineta gradonačelnice.

Od zahteva protesta se neće odustati. Neće se odustati od borbe za slobodnu, demokratsku Srbiju! Vlast nema sluha ni sposobnosti da se uhvati u koštac sa problemima i sa ogromnim nasiljem koje nas okružuje jer najveći generator nasilja je upravo VLAST!”, navode u saopštenju dostavljenom medijima.

Protest organizuju Narodni pokret Srbije, Stranka slobode i pravde, Stranka Zajedno-Moramo, Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana i Pokret za preokret.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com