IZBORI NIŠPolitika

Listu naprednjaka i njihovih partnera u Nišu predvodi Dragoslav Pavlović Dale

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke izaći će na predstojeće izbore u Nišu sa nazivom "Aleksandar Vučić - Niš sutra", a nosilac liste za grad Niš biće naprednjak Dragoslav Pavlović Dale, bivši direktor Javno komunalnog preduzeća "Mediana", sada zaposlen u Elektroprivredi Srbije.

Koalicioni sporazum potpisali su u prostorijama SNs-a predstavnici Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Jedinstvene Srbije, Srpske radikalne stranke, Pokreta socijalista i Srpske stranke Zavetnici.
Nosilac liste koalicije “Aleksandar Vučić – Niš sutra” Dragoslav Pavlović rekao je da su sporazumom rešili da nastave politiku predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: Niške Vesti/B.Lj.

“Danas ovde vidite i neka nova lica, ali se ne odrčemo i ljudi koji su već ostavili neki pečat i trag u našoj političkoj partiji i grupaciji”, izjavio je Pavlović.

Dragoslav Pavlović, kandidat SNS

On je kazao da će osam političkih stranaka koje čine koaliciju predstaviti svojim predizbornim programom u narednim danima.

“Probaćemo da se borimo jednom novom energijom i da na pravi način na izborima pokažemo ko smo, kako vidimo u budućnosti naš grad i šta želimo od našeg grada. Sve vas molim da zajedno krenemo da radimo i da prosperitet grada ne bude upitan u narednom periodu”, izjavio je Pavlović.

Prema njegovim rečima, koalicija “Aleksandar Vučić – Niš sutra” krenuće odmah sa prikupljanjem potpisa i on je izrazio nadu da će listu predati na verifikaciju već u toku popodneva.

Na konferenciji za medije je rečeno da će nosilac liste za opštinu Medijana biće lekar Dragana Radović Janošević, nosilac liste za opštinu Pantelej dosadašnja predsednica te opštine Nataša Stanković, u opštini Palilula će nosilac liste biti dosadašnji predsednik Bratislav Vučković, u opštini Crveni krst prvi na listi biće dosadašnji predsednik skupštine te opštine Dragan Stanković, a u Niškoj Banji nosilac liste biće lekar Tomislav Kostić.

Foto: Niške Vesti/B.Lj.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Pukla je koalicija oko SNS-a u Nisu. Pobedice grupa gradjana “dr Dragan Milic”, samo oni mogu spasiti Nis od ove utopije.

  2. Sami su sebe počistili, nigde nikog iz sadašnjeg rukovodstva.
    Zavetnici preletači sad moraju u vlast zbog jedog ministarskog mesta, sramotno.
    Dr Milić je građanska opcija, lokal patriota i ima ambiciju da Niš bude tamo gde mu je mesto a ne da ga razvlače razni guske , hiljadarke, međarci i slični njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com