Sport

Izvršni odbor FSS odlučio: Niš i Novi Sad dobijaju sportske centre

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao Branislav Nedimović, potpredsednik FSS.

Jedna od najvažnih odluka odnosi se na realizaciju projekta modernizacije fudbalske infrastrukture i instalacije najmodernijih travnatih podloga na svim terenima Super lige, ali i širom Srbije.

Doneta je odluka o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Nišu i Novom Sadu, projekti koji će biti od kapitalne važnosti za razvoj fudbala u Srbiji. Pored novih centara u Nišu i Novom Sadu, predviđena je i rekonstrukcija Sportskog centra FS Beograda na Adi Ciganliji.

„Dijamantsku loptu“ FSS dobiće igrači sa više od 75 nastupa, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović.

„Zlatna lopta“ FSS pripašće igračima koji su odigrali 50 i više utakmica u dresu najdražih boja, Filipu Kostiću, Nemanji Gudelju i Nikoli Milenkoviću.

Važna odluka odnosi se i na usvajanje Predloga Strategije razvoja fudbala u Srbiji za period 2024 – 2028.

Nastavlja se i pomoć klubovima širom Srbije, regionalnim fudbalskim savezima u sportskoj opremi. Do sada je više od 2000 klubova dobilo donaciju FSS.

Usvojen je i Finansijski izveštaj za period 1.1. 2023 do 31.12.2023.kao i Izveštaj nezavisnog revizora za 2023. godinu.

Članovi IO FSS upoznati su i sa potpisanim sponzorskim ugovorima FSS.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kad smo već dobili najmodernija autobuska stajališta, najmoderniju pijacu, red je da dobijemo i najmoderniji sportski kompleks. Al malo sutra. U ivom gradu je sve fuš što se uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com