Servisne

Popravka kvara u naselju Ledena Stena

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U NASELjU LEDENA STENA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Ledena stena, u ulici Kornelija Stankovića kod broja 3a. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici.

INTERVENCIJA NA UGLU ULICA MAVROVSKE, KOTORSKE I DR VOJISLAVA VUČKOVIĆA

Voda curi iz kape uličnog zatvarača na trotoaru, potrebna su dva iskopa na uglu Mavrovske i Kotorske i Dr Vojislava Vučkovića kod broja 5. Zbog kvarova na mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Mavrovskoj, Kotorskoj i Dr Vojislava Vučkovića a moguć je prekid i u okolnim ulicama: Pionirskoj i Viničkoj.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

U toku su radovi na prevezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u naselju Branko Bjegović. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Mariborskoj, Narodne medicine i Gradskopoljskoj.

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANjI

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u Niškoj Banji u ulici Vidoja Jovanovića kod broja 39. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: selo Lalinac – Novoselska 14, selo Mramor – Mramorsko brdo, naselje Deveti maj – Podujevska 1, Save Petrovića 8, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Usisavanje i popravka kolektora u naselju Pasi Poljana, u ulici Čedomira Krstića.

Otpušenje priključne veze u naselju Brzi Brod, u ulici Vranjanskoj 1.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com