Servisne

Popravka kvara u naselju Donja Vrežina

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u ulici Mimoza kod broja 27. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Mimoza ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donja Vrežina.

Intervencija u ulici Patrisa Lumumbe

Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Patrisa Lumumbe kod broja 3. Zbog osposobljavanja priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici.

Radovi u selu Donji Matejevac 

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulici Kralja Aleksandra kod broja 97 kao i na uglu ulica Kralja Aleksandra i Anastasija Petkovića. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Donji Matejevac.

Popravka kvara u selu Supovac 

Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac u ulici Svetog Lazara bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Supovac.

Intervencija u Pasterovoj ulici

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Pasterovoj ulici kod broja 12. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Pasterovoj ulici.

Popravka kvara u selu Trupale 

Voda na površini, nužan je iskop u selu Trupale u Radničkoj ulici kod broja 36. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Radničkoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Dušana Popovića 36, Kosmajska 2, Kljaževačka jug 76, u selu Divljana, u naselju Pasi Poljana – 1300 kaplara I prilaz, Knez Selo – Hajduk Veljkova 16B, u naselju Medoševac – Trg Republike 55, u naselju Deveti maj – Ivka Glišovića 4, Ibarska 17, Krste Stefanovića 15, Davida Pijade 8 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u Dušanovoj ulici.

Otpušenje priključne veze u ulici 7. Juli br. 45.

Otpušenje kanalizacije na bulevaru Nemanjića – Vrtić „Plavi čuperak“.

Ispiranje ulične mreže u ulici Sime Dinića (Novo Selo).

Čišćenje šahte u Zaječarskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com