IZBORI NIŠPolitika

Predata izborna lista “Koalicija Aleksandar Vučić – Medijana sutra”

Nakon što je veliki broj građana u rekordnom roku pružio podršku svojim potpisima, predstavnici Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Medijana u Nišu, zajedno sa koalicionim partnerima, predali su Opštinskoj izbornoj komisiji listu „Koalicija: Aleksandar Vučić - Medijana sutra“.

“Sinoć smo sa ponosom predali potpise podrške za listu „Koalicija: Aleksandar Vučić – Medijana sutra “. Oduševljeni smo jer je u samo nekoliko sati prikupljen veliki broj potpisa podrške naših sugrađana. Ovaj uspeh je rezultat predanog rada i posvećenosti svih nas, jer će naša lista u ovakvom sastavu doprineti još snažnijem napretku naše opštine. Hvala svim sugrađanima koji su nam pružili podršku i veruju u naše ideje za još bolju budućnost opštine Medijana”, poručili su kandidati liste.

Prva na listi „Koalicija: Aleksandar Vučić – Medijana sutra“ je prof. dr Dragana Radović-Janošević.

Aktuelni predsednik najveće niške opštine, Nebojša Kocić, treći je na listi kandidata SNS za opštinske odbornike.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Vi da imate ponos i obraz ne bi ste bili u toj stranci. To dovoljno govori o vama lično. A to šta ste uradili za grad je posebna priča i svi građani mogu da vide. Nadam se da vam od 2. juna gledamo leđa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com