Servisne

Nova intervencija u ulici Ivana Milutinovića

Nastala je nova havarija u neposrednoj blizini prethodne, nužan je iskop u ulici Ivana Milutinovića bb na ulazu u selo Medoševac, ispred mosta. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selima Medoševac i Popovac.

Popravke kvarova u naselju Gornja Vrežina  

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama Matice Srpske kod broja 33 i Aleksandra Fleminga kod broja 4. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Gornja Vrežina.

Radovi u selu Dolac

Voda na površini u selu Dolac na lokacijama „Božin tor“ i u centru sela. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Dolac.

Radovi u selu Vrelo 

Tokom dana radi se intervencija u selu Vrelo u Vinogradarskoj ulici kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Vinogradarskoj ulici ali je moguć je prekid u vodosnabdevanju i na prostoru sela Vrelo.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Gornjomatevačka III prilaz 4, Bore Đorđevića Kokana 9, Dimitrija Tucovića bb – železničko naselje, Rudnička 21, Crvenih javora 27, Knjaževačka 73, Stojana Andrića 31, Geteova 15, Nikodija Stojanovića Tatka 27, Alekse Nenadovića 22, Deligradska 10, Petra Aranđelovića 24, Gabrovački put III prilaz 4, Justina Popovića 19, u naselju Gornja Vrežina – Generala Koste Protića bb, Belopalanačka I prilaz 11, Partizanskih kurira 1A, Stanoja Glavaša 12, u selu Čokot – Ive Lole Ribara 6, Ilindenska 18, Studenička 8, u selu Hum – Danila Price 129, Kosmajska 2, Knjaževačka jug 76, Ljudevita Gaja 22b, u selu Vrtište – Svetog Save 50 (Crkva), Matejevački put 17, Ibarska 17 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika na bulevaru Nemanjića, u Dušanovoj i Knjaževačkoj ulici.

Otpušenje priključne veze u ulici Borivoja Stevanovića 32.

Ispiranje ulične mreže u ulici Tome Rosandića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com