Servisne

Radovi na mreži u Rudničkoj ulici

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

Intervencija u ulici Dragoljuba Ilića 

Zbog radova na vodovodnoj mreži u ulici Dragoljuba Ilića kod broja 7, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i u okolnim ulicama na prostoru od Vizantijskog bulevara, Dimitrija Dragovića, Đerdapske i 27. Marta.

Nastavak radova na mreži u naselju Pasi Poljana 

Nastavljaju se radovi od prtethodnog dana u ulici 1300 kaplara (II prilaz). Zbog intervencije, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Nastavak radova u selu Paljina 

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u selu Paljina, u ulici Carice Milice kod bazena. Zbog intervencije, moguć je kraći prekid u vodosnabdevanju tokom dana za sela Paljina i Berčinac.

Popravka kvara u selu Trupale

Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale u Radničkoj ulici kod broja 36. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Radničkoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

Intervencija u naselju Gornja Vrežina

Voda izbija iz šahte na ulicu u Vikend naselju u ulici Antonija Aleksića bb. Zbog osposobljavanja priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru Vikend naselja.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Niškoj Banji – Mojsija Mihajlovića Tošketa 25 i 52 – Carigradska 35 – Nušićeva 5 – Milana Obrenovića 22, u naselju Nikola Tesla – Užička 34, na Gabrovačkom putu 1, 2, 3 (III/5) i 28, u selu Gornji Matejevac – Pop Ignjatova 29, Vase Albanca 26/a, Dečanska 1, Marina Držića 112, Mokranjčeva 97A, Vinkovačka 4 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.
Osposobljavanje priključne veze/prvog ventila u Donjem Međurovu u ulici Maršala Tita bb, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u ulici Kneginje Milice, Zetskoj ulici, na Vizantijskom bulevaru i bulevaru Sv. Pantelejmona.

Ispiranje ulične kanalizacije u ulici Tome Rosandića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com