Merošina

Izabran novi predsednik opštine Merošina

Novoizabrani predsednik opštine Merošina od večeras je Saša Jovanović Zare iz SNS-a. Njegov zamenik biće Miljan Đorđević iz SPS-a.

Na novoj skupštinskoj sednici, koja je usledila nakon izbora Bojana Nešića za predsednika Skupštine, došlo je do promena i na drugim rukovodećim pozicijama. Najpre je Dušica Miloradović izabrana za zamenika predsednika Skupštine, a zatim je nakon inicijative 21 odbornika usledilo glasanje o nepoverenju dosadašnjoj predsednici Sanji Stajić.

Za novog predsednika iz redova Naprednjaka izabran je Saša Jovanović iz Merošine, diplomirani inženjer poljoprivrede.

Foto Merošinske Vesti

On je obraćajući se odbornicima zahvalio na ukazanom poverenju i obećao više rada a manje “govorancije” i “politikanstva” u narednom periodu.

Ovo je za mene velika obaveza ali i izazov, spreman sam da svoje znanje i trud stavim u službu svih građana naše opštine već od večeras“-rekao je u izjavi za Merošinske Vesti.

Za njegovog zamenika izabran je Miljan Đorđević, predsednik opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, diplomirani sociolog iz Merošine.

Na istoj sednici razrešeni su i zabrani novi članovi opštinskog Veća, komisija i članova školskog odbora i upravnog odbora PU “Poletarac”.

Predsednik skupštine Bojan Nešić najavio je u narednih desetak dana još jedno zasedanje Skupštine, na kojoj će biti dodeljeni mandati novim odbornicima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com