Promo

„Dnevnik Elajze Bum: Moja šištastična istraga“ u prodaji

Nova doza smeha i zabave

Elajza Bum je devojčica koja obožava nauku. Uvek je spremna da pomogne svojim prijateljima i porodici, pa čak i svom psu. Ona je superpronalazač, tajni agent čiji izumi ponekad ipak nisu dovoljno dobri da spasu stvari. Ali Elajza nikada ne odustaje.

Postoji samo jedan način da saznate u kakvu se novu avanturu upustila – a to je da zavirite u Elajzin dnevnik. Nastavak otkačenog serijala iz pera autorke Emili Gejl Moja šištastična istraga potražite na sajtu vulkancic.rs.

Junior špijun i asistent pronalazača Elajza Bum sada ima novi zadatak – da otkrije istinu o sumnjivoj komšinici, gospođi Divni, i njenom tajanstvenom psu Nensi u koju se njen prijatelj Ajnštajn (u redu, pas) zaljubio.

Kakva je to čudna buka koja dopire iz kuće gospođe Divne i ko je još čuo za psa koji ne voli kolače?

Tekst pun dosetki i zabavnih obrta prate otkačene ilustracije, pa će čitanje biti zabavno iskustvo. Roman je idealan za početnike u čitanju, jer nije opterećen tekstom i komplikovanim izrazima, a naracija u prvom licu doprinosi razumevanju i približavanju mladim čitaocima.

Dečji roman Moja šištastična istraga iz serijala Dnevnik Elajze Bum, za decu uzrasta od pet do sedam godina, dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com