KulturaPromo

„Za sreću je dovoljna šoljica kafe“ Tošikazua Kavagučija u prodaji

Nastavak svetskog izdavačkog fenomena Dok se kafa ne ohladi

Nova uzbudljiva priča prepuna emocija, o čudu koje se krije u neočekivanim sitnicama u životu i darovima sudbine, stigla nam je od autora bestselera Dok se kafa ne ohladi. Za sreću je dovoljna šoljica kafe vraća nas u kafić koji je očarao milione čitalaca širom sveta i upoznaje sa četiri nova putnika kroz vreme, a Tošikazu Kavaguči nas još jednom poziva da se zapitamo šta bismo promenili kada bismo mogli da otputujemo u prošlost.

Kada jednom uđete u ovaj kafić, nikada ne izađete isti, jer ovo mesto svojim posetiocima nudi priliku da otputuju u prošlost. Dok pijete kafu, možete ponovo da proživite trenutak iz sopstvenog života – onaj kada ste doneli pogrešnu odluku, kada ste izgovorili reč koja bolje da je ostala neizrečena, kada ste nekome dopustili da napusti vaš život, a nije moralo da bude tako.

Sedite za stočić, uživajte u kafi i dozvolite da vas život iznenadi. Sačekajte da vam posluže kafu i onda prislonite usne na šoljicu kako biste ponovo proživeli baš onaj trenutak u kojem ste možda doneli pogrešnu odluku. Da biste to uradili, važno je da popijete kafu dok se ne ohladi.

Pored poznatih lica, ovog puta se u kafiću nalaze i: Gohtaro, koji nikada nije uspeo da kaže istinu devojci koju je odgajao kao svoju kćerku; Jukio, koji je jurio svoje snove i nije bio pored majke onda kada joj je bio najpotrebniji; Kacuki, koji je, iz želje da poštedi svoju devojku patnje, krio od nje bolnu istinu, i Kijoši, stari detektiv koji nije uspeo da uruči svojoj ženi rođendanski poklon dok nije bilo prekasno.

Svi oni se zbog nečega kaju, ali ubrzo shvataju da za sreću ne moramo izbrisati prošlost, već naučiti da oprostimo, i sebi i drugima. Jer to je jedini način da se bez žaljena okrenemo budućnosti i napravimo prostora za novi početak.

Nikada ne možemo istinski da se zagledamo u srca drugih ljudi. Kada se izgubimo u sopstvenim brigama, postajemo slepi za osećanja onih koji su nam najvažniji.

„Melem za naše ranjene duše.“ – Panorama

Bestseler Za sreću je dovoljna šoljica kafe potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com