Ako vam plejer ne radi kliknite ovde...

Promo vesti

Budite čarobni u noći koja se pamti

Nova Godina je već tu i dame uveliko razmišljaju o tome kako da zablistaju u noći koja ima čarobnu moć. Zlatara Stanimirović ima odlične predloge za sve vas.

 

Ukoliko ste se opredelile za svedeniju garderobu, recimo malu usku crnu haljinu, uz nju bi se najbolje uklopio nakit sa nekim dragim ili poludragim kamenom u boji. Ogrlica puna kristala koja se presijava u vašim omiljenim bojama sigurno će svima privući pogled„, kažu u ovoj polularnoj niškoj zlatari.

Zlatara Stanimirović

Ove sezone aktuelne su i narukvice. Uz sat možete kombinovati čak 4-5 narukvica jer su one ove sezone jedan od najtraženijih komada. U Zlatari Stanimirović možete pronaći divne narukvice italijanskog brenda Luca Lorenzini, koje savršeno ističu lepotu ženske ruke.

Ukoliko ste odlučile da za doček obučete glamuroznu haljinu sa puno detalja i dezena, onda je najbolje da ona ostane u centru pažnje. U tom slučaju bi nakit trebalo da bude diskretan i da samo dopuni čitav utisak – male minđuše, gotovo kao tačkice sa brilijantom ili nekim dragim ili poludragim kamenom, ili jednostavne minđuše sa po jednim biserom, kažu u ovoj zlatari.

Male biserne minđuše nisu rezervisane samo za mame i bake, naprotiv, one su vrlo elegantne i uz pomoć njih lako možete da upotpunite svoj outfit i date mu notu prefinjenog.

Zlatara Stanimirović

Uz glamuroznu haljinu možete staviti svoj omiljeni lančić sa malim priveskom koji se uklapa uz minđuše. Kod nas možete birati između belog i tamnijeg tahiti bisera, u zavisnosti od odevne kombinacije koju imate na sebi, komantar je iskusnih zlatara.

U Zlatari Stanimirović možete naći i divne komade nakita sa Swarovski kristalima, koje svakako možete uklopiti uz različite odevne kombinacije.

Bilo da se odlučite za jednostavnu, jednobojnu ili glamuroznu haljinu sa puno detalja, nemojte nikako zaboraviti nakit. On je obavezan, posebno u novogodišnjoj noći i iskoristite ga da upotpunite svoju čarobnu toaletu, poručuju iz Zlatare Stanimirović.

Ekskluzivni nakit vas čeka jedino u zlatari Stanimirović!

ZLATARA STANIMIROVIĆ
Park Svetog Save 5C
018/225-399
Facebook
www.zlatarastanimirovic.rs

NE ZABORAVITE DA SE ZLATARA STANIMIROVIĆ
NALAZI U VAŠEM KOMŠILUKU, U PARKU SVETOG SAVE.

 

DOBRO DOŠLI !

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close