Sport

Rovče spremno da u maju bude centar amaterskog sporta

Uskoro kreću “Basket Amater lige 2024” i futsal “Amater liga 2024 – Majski turnir”

I ovoga proleća očekuje nas bogat sportski program na renoviranim terenenima sportskog kompleksa “Rovče”.

Sportsko udruzenje Koloseum 018 zajedno sa Sportskim savezom Niša i uz podršku grada organizovaće vec tradicionalne turnire u basketu “Basket Amater liga 2024” i futsalu “Amater liga 2024” koji će početi nakon uskršnjih praznika, piše Sport juga.

Nekoliko meseci aktivnog učešća i druženja biće na raspolaganju svim ljubiteljima ovih sportova, a turniri će biti odrzavani vikendima u novom ambijentu renoviranih terena.

Četvrta sezona “Basket Amater lige 2024” počeće 11. maja, dok će turnir u malom fudbalu koji će predstavljati sintezu tradicionalne Amater lige i povratak nekadašnjeg gradskog Majskog turnira početi nedelju dana kasnije od 18. maja.

Naime u udruženju Koloseum 018 i Sportskom savezu su uvideli značaj amaterskog bavljenja sportom kao i veliku tradiciju Majskog turnira, a pri tome uzevši u obzir i velike kapacitete obnovljenog Rovčeta, pa su ujedinili snage i sredstva podrške od strane GO Crveni  Krsti i samog Grada Niša da naprave turnir koji bi podsetio na nekadašnja velika izdanja Majskog turnira.

Svi zainteresovani pojedinci i ekipe mogu se dodatno informisati i prijaviti za učešće na nekom od turnira do 7. maja na zvaničnim fejsbuk stranicama turnira, mejlom na koloseum018@hotmail.com ili na brojeve telefona 064/680-49-39 i 064/020-5387.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com