Ekonomija

Za samo par sati izdato 107 robnih i 55 poljoprivrednih tezgi, danas ugovori za pijacu “Krive livade”

Veliko interesovanje za tezge na renoviranoj pijaci Krive livade, koja se otvara u petak 26. aprila

U rekordnom roku juče predati zahtevi za godišnji zakup tezgi na pijaci Boško Buha, popularnija Bulevarska pijaca, danas preuzimanje ugovora.

“Prvog dana prijave i predaje zahteva u rekordnom roku, u samo par sati izdato je 107 robnih tezgi i 55 poljoprivrednih tezgi na godišnjem nivou”, kazao je za Niške Vesti Nikola Ždraljević, rukovodilac sektora pijačne uprave i tehničkih poslova Nikola Ždraljević

Foto: Niške Vesti

Zakupci zainteresovani za zakup pijačnih tezgi na pijaci “Krive livade” u Nišu, koji su 24. aprila podneli zahtev i odabrali željenu pijačnu tezgu, mogu od četvrtka, 25. aprila u 9 sati doći po svoj odgovor na Zahtev i da uplate zakupninu.

Za odobrene Zahteve podnete u sredu 24.  aprila uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do subote, 27. aprila u suprotnom odabrana tezga biće ponovo dostupna i potencijalno izdata u zakup drugim zainteresovanim licima, pojašnjavaju u JKP “Tržnica”.

Zaintersovana lica koja do sada nisu bila korisnici usluga JKP “Tržnica” Niš biće blagovremeno pozvana da učestvuju u postupku licitacije za odabranu tezgu. Još jednom pozivamo subjekte zaintersovane za zakup pijačnih tezgi da se jave upravi preduzeća, tj. komisiji za dodelu prodajnog mesta (tezge). Zahtev za zakup željene tezge podnosi se u formi obrasca i može se predati na pijaci “Tvrđava”, u kancelariji naplate u hali za sir. Obrazac zahteva preuzeti putem sajta ili na adresi JKP “Tržnica“ Niš, Đuke Dinić broj 4.

Na pijaci Krive livade biće 140 novih robnih i 120 poljoprivrednih tezgi, na 4.000 kvadratnih metara. Otvaranje je zakazano za petak 26. april ako sve oko urđenja protekne u najboljem redu. ​​Rekonstrukcija pijace “Krive livade” košta oko 98 miliona dinara.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com