Društvo

Uskoro licitacija u Niškoj Banji. Prodaje se i šaljivi tranparent posvećen Bobanu Zdravkoviću

U okviru Velikog letnjeg festivala u Niškoj Banji, Lokalna fondacija Niš organizuje javnu licitaciju u petak, 25. avgusta, od 19 sati.

Šaljivi transparent posvećen Bobanu Zdravkoviću sa njegovim potpisom, jedan je od predmeta koji će se naći na licitaciji koju oraganizuje Lokalna fondacija Niš u Niškoj Banji. Transparent “Ti si nam jedini ostao” je obeležio nedavni koncert u Panteleju.

 

U ponudi su se našli predmeti iz različitih oblasti, umetničke slike, rekviziti iz sveta sporta, muzike i zanimljivi vaučeri.
Foto: LFN
Prodavaće se majica Viktora Troickog, bivšeg tenisera i sadašnjeg selektora Davis Cup reprezentacije, sa njegovim potpisom.
Foto: LFN
Rukavice bivšeg boksera Nenada Borovčanina, nekadašnjeg evropskog šampiona u boksu!
Foto: LFN
Porter Branka Miljkovića autora Miodraga Daje Anđelkovića.
Foto: LFN
Umetnička slika sa motivima Niša autora Nenada Cvetkovića Trumbe.
Foto: LFN
Slagalica sa motivima Praga.

Novac prikupljen na licitaciji biće iskorišćen za podršku novih ideja sugrađana koji žele da svoj komšiluk, naselje, grad učine boljim i lepšim za život.

Podsećamo da je Lokalna fondacija Niš do sada podržala 35 ideja sugađana na četiri javna Konkursa i na taj način u zajednicu vratila 36.000 evra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com