EkonomijaSvrljig

Na licitaciji dva lokala u Svrljigu, početna cena samo 12.300 evra

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju putem javnog nadmetanja dva lokala u Svrljigu, u vlasništvu Građevinsko rudarskog društvenog preduzeća „Zeleni vrh“ u stečaju.

Oba lokala nalaze se u Ulici Vase Albanca.

Prvi lokal ima dve prostorije i ukupno 39 kvadrata, a njegova početna cena na licitaciji bića 890.000 dinara, što je po važećem kursu oko 7.600 evra. Agencija je raspisala i javni poziv za prodaju udela u poslovnom prostoru ukupne površine 60 kvdarata. Početna cena tog lokala je 550.000 dinara, odnosno 4.700 evra.

Lokali se mogu razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakim radnim danom od devet do 14 časova, naasnije do 13. maja, uz prethodnu najavu povereniku stečajnog upravnika.

Javno nadmetanje održaće se dana 20. maja u 11 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika – Centar za stečaj, Beograd, Terazije br. 23, III sprat, sala br. 301 u prisustvu Кomisije koju obrazuje stečajni upravnik.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com