Društvo

Tribina povodom NATO agresije u prepunoj sali Doma vojske

U prepunoj sali Doma vojske u Nišu održana je tribina povodom obeležavanja NATO agresije na Republiku Srbiju 1999. godine.

U sali Doma vojske održana je tribina povodom obeležavanja 25 godina od NATO agresije, u čast odavanja počasti svim poginulim u Nato agresiji otvorena je minutom ćutanja i izvođenjem numere Junaci sa Košara Nade Jovanović, profesorke solo pevanja u srednjoj mužičkoj školi u Nišu .

Foto: T.V.

Na predavanju su govorili prof.dr Veselin Konatar, direktor Visoke škole strukovnih studija za Kriminalistiku i Bezbednost Niš , prof .dr Miodrag Gordić,  general-major, prof.dr Branko Krga, general-pukovnik.

Foto : T.V.

Tribini pod nazivom “NATO agresija , uvod  u novi svetski poredak “ prisutvovali su komandant kopnene vojske general – potpukovnik Milosav Simović , episkop niški gospodin Arsenije, predsednik skupštine grada Niša doc. dr Boban Džunić sa saradnicima,  Dušica Davidović zamenica gradonačelnice grada Niša sa saradnicima, kao i studenti Visoke škole strukovnih studija za Kriminalistiku i Bezbednost u Nišu .

Foto: T.V.

Organizatori ovog predavanja i tribine povodom obeležavanja 25 godina od bombardovanja  na Republiku Srbiju su SUBNOR Srbije Grada Niša i Visoka skola strukovnIh studija za Kriminalistiku i Bezbednost u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com