Društvo

Stanovnici Kovanlučke ulice najavili blokadu saobraćaja zbog ugrožene bezbednosti

Žiteljima Kovanlučke ulice je ugrožena bezbednost, kazali su oni i najavili da će zbog toga meštani blokirati saobraćaj na sat vremena, u nedelju 3. septembra od 9 do 10 sati. Dodaju da su se na ovaj potez odlučili, jer je rok od 30 dana, u kome su očekivali reakcije nadležnih istekao.

Oni su nezadovoljni jer u dužem vremenskom periodu nadležni u Gradu, ne završavaju izgradnju trotoara, tako da je kretanje pešaka u velikoj meri ugroženo.

“Istekao je rok od 30 dana u kome smo očekivali da će nadležne institucije u gradu na osnovu potpisanog zahteva, peticije velikog broja meštana, koji smo uredno uručili gradskim institucijama, nastaviti izgradnju trotoara u Kovanlučkoj ulici”, rekao je Slavoljub Stamenković, stanovnik ove ulice.

On je dodao da je bezbednost pešaka veoma ugrožena u pojedinim delovima ulice i da su zbog toga prinuđeni da iskažu nezadovoljstvo.

Stanovnici Kovanlučke ulice okupiće se na samom početku saobraćajnice, u blizini raskrsnice kod “Sigurne Kuće” i “Doma za vaspitanje omladine, poručio je Stamenković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com