Servisne

Popravka kvara u naselju Milka Protić

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama u gradu.

POPRAVKA KVARA U NASELjU MILKA PROTIĆ

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Milka Protić, na uglu ulica Druge i Treće. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u navedenim ulicama.

KVAR NA MREŽI U ULICI IVE ĆIPIKA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Ive Ćipika kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Ive Ćipika.

INTERVENCIJA U RENTGENOVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Rentgenovoj ulici kod broja 31. Ukoliko se budu obavljali radovi zbog parkiranih automobila, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Rentgenove ulice, na prostoru iza spomenika narodnom heroju Miji Stanimiroviću.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU DONjA VREŽINA

Tokom dana, vršiće se povezivanje priključka na uglu Topličke ulice i Nikole Koleta Rašića. Zbog radova na mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donja Vrežina.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U SELU ALEKSANDROVO

Voda na travnatoj površini, potreban je iskop na ulazu u selo Aleksandrovo kod znaka. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Aleksandrovo.

PRODUŽETAK RADOVA U SELU DIVLjANA

Nastavljaju se radovi u selu Divljana. Tokom današnjih radova, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Jadranska bb – Auto pijaca, naselje Kitice – Karađorđeva 128, selo Supovac – Vikend naselje, naselje Niška Banja – Čegarska 8, naselje Nikola Tesla – Druga Nišavska 19, selo Gornja Toponica – Stevana Sinđelića 57, Čamurlijski put – Stevana Sinđelića 44, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša u Pribojskoj ulici.

Ispiranje mreže u sledećim ulicama: Vojvode Gojka (kod palilulske rampe), Tome Rosandića.
Provera priključka i šaht poklopca u ulicama gen. Milojka Lešjanina i Stanoja Glavaša 103.

Otpušenje kanalizacije u ulicama Čedomira Krstića (Pasi Poljana), Bulevar 12. Februar, Bulevar Nemanjića 78, Padinska.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com