Servisne

Planirani radovi tokom praznika i za vikend

JKP "Naissus" radiće na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju i tokom državnog praznika i za vikend na sledećim lokacijama:

PLANIRANE INTERVENCIJE U SELU MEDOŠEVAC (ČETVRTAK 15.02.2024)

Planiraju se radovi u selu Medoševac u ulicama Niške Gradine kod broja 41 i Topličkoj kod broja 4. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu od 8 do 15 časova na prostoru sela Medoševac i Popovac.

PLANIRANE POPRAVKE U ULICAMA ĐORĐA KRSTIĆA I GABROVAČKI PUT (PETAK 16.02.2024)

Voda na površini, planira se iskop u ulicama Đorđa Krstića kod broja 4 i Gabrovački put kod broja 58e. Zbog planiranih radova za Petak 16.02.2024. god., vodosnabdevanje će biti u prekidu od 8 do 15 časova u ulici Đorđa Krstića i na delu ulice Gabrovački put, ali je moguć prekid u vodosnabdevanju na prostoru naselja Apelovac.

PLANIRANI RADOVI U NASELjU PASI POLjANA I ĆURLINSKOJ ULICI (SUBOTA 17.02.2024)

Voda na površini, potrebne si intervencije u ulicama Vladislava Ribnikara kod broja 25, Novoprojektovanoj kod broja 8 i u Ćurlinskoj kod broja 48. Zbog planiranih radova, vodosnabdevanje će biti u prekidu od 8 do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid u vodosnabdevanju i na prostoru naselja Pasi Poljana, Minovo naselje i Ledena Stena.

PLANIRANI RADOVI U ULICAMA ĐURE JAKŠIĆA I STEVANA KAĆANSKOG (NEDELjA 18.02.2024)

Kvarovi na prvim ventilima, potrebno je njihovo osposobljavanje u ulicama Đure Jakšića kod broja 46 i Stevana Kaćanskog kod broja 17. Zbog popravki priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu od 8 do 15 časova u ulicama Đure Jakšića i Stevana Kaćanskog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com