Servisne

Nastavak radova i obustava vodosnabdevanja u naselju Pantelej

Jedan deo poslova je odrađen prema najavi na zameni uličnih šiber ventila na uglu ulica Vase Pelagića i Dr Vojislava Vučkovića. Danas se nastavljaju radovi na vodovodnoj mreži i biće u prekidu vodosnabdevanje do 16 sati u delu naselja Pantelej. Bez vode biće veći broj ulica na prostoru: sever - od Somborskog bulevara (kružni tok), ulica Vase Pelagića do Knjaževačke, istok - od ulice Pane Đukića, zapad - do Dubrovačke ulice, i jug - deo Knjaževačke ulice.

Popravka kvara u Kninskoj ulici 
Voda na površini, potreban je iskop u Kninskoj ulici, kod broja 29. Zbog popravke priključbe veze i radova u ulici Vase Pelagića biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Kninskoj i okolnim ulicama.

Popravka kvara u ulici Srđana Aleksića 
Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Srđana Aleskića, kod brojeva 9-10. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Srđana Aleksića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.

Intervencija na mreži u ulici Dušana Popovića
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dušana Popovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dušana Popovića, kod romskog naselja.

Radovi na mreži u selu Sečanica
Postoji curenje i potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Sečanica, u ulici Dimitrija Davidovića. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Sečanica.

Nastavak radova na mreži u selu Ljuberađa
Produžavaju se radovi u selu Ljuberađa i nastavlja se iskop na kraju sela, na putu za Linovo. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Ljuberađa.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
Zbog radova na popravci prvih ventila u selu Donje Međurovo – Maršala Tita 36 i 57 – Vojislava Ilića 13 – Šumadijska 20 – Miloša Obilića 23, u selu Hum – na više adresa, u selu Donja Toponica – ulica IV, u selu Mramor – ul. Uroša I Vukanovića, Batušinački put, gde je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 časova.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Ardijskoj 18, Studeničkoj 10, Mihajla Pupina 22, Valjevskoj 12, Despota Đurđa 33 i 55, Niška Banja – Ivana Gorana Kovačića 21 i 30, Borislava Nikolića Serjože 17 i 18, Njegoševoj 55, Đačkoj 50, Brzi Brod –Ive Andrića 25, Ljube Nenadovića 5, Žarka Đurića 47, Majakovskog 57 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Dr Dragiše Mišovića, Jugovićevoj, Nemanjinoj i Učitelj Milinoj.

Otpušavanje kanalizacione mreže se obavlja u ulici Inžinjera Birviša.

Ispiranje mreže sa dva specijalna vozila obavljaće se u ulici Vukadina Jocića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com