Obrazovanje

Otvorene prijave za projekat „PRAVI HEROJI”

„Inicijativa” organizuje projekat „Pravi heroji” koji će trajati od januara do februara. Projekat se sastoji od trodnevne obuke koju će držati iskusni predavači iz različitih oblasti i koja će pomoći učesnicima u njihovom istraživačkom radu, pisanju priča i kreiranju podkasta „Pravi heroji”. Rok za prijavu je do subote, 20. januara.

Za učešće u projektu mogu da se prijave mladi novinariistraživačistudenti društvenih naukadramskih umetnosti, ali i drugi zainteresovani mladi od 18 do 30 godinaUčešće u aktivnostima tokom trajanja projekta je obavezno, dok će troškovi smeštaja, ishrane i puta tokom trajanja projektnih aktivnosti biti pokriveni od strane organizatora.

Potrebno je da svi zainteresovani pošalju svoju biografiju i kratko motivaciono pismo na imejl adresu konkurs@yihr.org sa naznakom Pravi Heroji – prijava – ime i prezime. Uz to, potrebno je i da svi zainteresovani popune upitnik putem linka.

Tim Inicijative će od pristiglih prijava izabrati po 15 najboljih, od čega pet istraživača/ica, pet novinara/ki i pet studenata dramskih umetnosti.

Svi zainteresovani mogu pronaći dodatne informacije o aktivnostima putem linka

Piše: Marija Vidojević
STUDENTSKI DNEVNI LIST

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com