Sport

Obradović: Pozivam navijače da sve bude fer i sportski

Trener Partizana Željko Obradović poručio je sinoć navijačima, da njegov tim očekuje veliko finale u kom igraju sportski rivali i da se nada da će bolji pobediti.

Odigrane su četiri utakmice, svaka ekipa dobila je po dve pred svojom publikom, večeras igraju petu utakmicu na “neuralnom” terenu.

Trener Partizana Željko Obradović kaže da oo dolaska u crno-beli tim insistira na fer i sportskom navijanju.

“Veliko finale između dva velika tima. Nadam se da će sve proći u najboljem redu i apelujem na navijače Partizana da sve bude fer i sportski. Ovaj teren nije mesto gde treba neko da se vređa. Mi smo sportski rivali i neka bolji pobedi. Sećam se kada su jednom i navijači Zvezde i Partizana zajedno pevali Marš na Drinu i nadam se da će to tako i sada da bude”, rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je posle utakmice sa ekipom Čačak 94, da računa na sve igrače i da moraju da budu spremni za finalni meč.

Večitim rivalima će ovo biti deveti međusobni okršaj za “Žućkovu levicu”.

Partizan je osam puta osvojio “Žućkovu levicu”, pa bi ga potencijalna pobeda izjednačila sa večitim rivalom, što je crno-belima dodatni motiv. Povratak “Žućkove levice” u Humsku nakon četiri godine nesumnjivo bi podigao elan u taboru regionalnog šampiona i vratio veru da postavljeni ciljevi u finišu sezone ipak nisu nedostižni.

Tim sa Malog Kalemegdana uzeo je tri “Žućkove levice” zaredom pa samim tim brani trofej u Nišu. U vitrinama ih ima devet, a ukupno 12 puta je osvajao nacionalne kupove bivših i sadašnje države.

U finalu Kupa Koraća sastaju se Crvena zvezda i Partizan, a meč za titulu je zakazan za večeras od 21.00 u “Čairu”

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com