Kultura

Nišlije u finalu “Najslabije karike”, Miroslava odnela pobedu

U poslednjoj epizodi kviza “Najslabija karika” dvoje Nišlija uspeli su da "izbace" sve takmičare i domognu se velikog finala.

Oba takmičara su tokom celog kviza pokazala zavidno znanje, što je Nišlije kraj malih ekrana učinilo ponosnim.

Miroslava Krstić (56) diplomirani ekonimista u penziji je imala više sreće od Miloša Kojića (31), master pravnika i tako ponela pobedu osvojivši 134.000 dinara.

Pobedu je posvetila porodici, suprugu, ćerki i sinu.

“Osećaj je predivan, nisam se nadala, niti očekivala pobedu, pogotovu kad sam videla da je osam muškaraca sa mnom u igri i da sam sama protiv svih. Uspela sam na kraju, a svim damama bih preporučila da se prijave i učestvuju u kvizu”, poručila je.

Miroslava je imala i zapaženo učešće u takmičenju “Nikad nije kasno”.

Pored pevanja bavi se šebi šikom, popularnim stilom uređenja enterijera.

Miloš je istakao da je zadovoljan učešćem i osvojenim plasmanom.

“Pitanja u velikom finalu mi nisu odgovarala, ali Miroslava je sjajan takmičar, tako da je zasluženo ponela pobedu”, kazao je mladi Nišlija i dodao da se tokom učešća nije vodio taktikom.

U SVAKOJ EPIZODI KVIZA, NIKOLA KOJO VODI DEVET TAKMIČARA KROZ VIŠE KRUGOVA, DOK ONI ODGOVARAJU NA ZANIMLJIVA PITANJA IZ OBLASTI OPŠTE KULTURE. NA KRAJU SVAKOG KRUGA PITANJA, TAKMIČARI GLASANJEM ODLUČUJU KO JE OD NJIH “NAJSLABIJA KARIKA”. UČESNIK KOJI DOBIJE NAJVEĆI BROJ GLASOVA NAPUŠTA KVIZ UZ SVIMA DOBRO POZNATU REČENICU – “VI STE NAJSLABIJA KARIKA. DOVIĐENJA.”

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com