Servisne

Nova intervencija u selu Medoševac

Voda većeg intenziteta na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Proleterskoj kod broja 12. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selima Medoševac i Popovac.

 Nastavak radova u Jadranskoj ulici 

Nastavljaju se radovi u Jadranskoj ulici, u blizini pasarele kod autoputa. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru moravskih sela (Čamurlija, Trupale, Vrtište, Gornja Toponica), deo naselja Ratko Jović, ulica Vazduhoplovaca, “Johnson Electric doo Nis”, deo naselja Branko Bjegović (od autoputa naniže), Bulevar 12. februar i od ulice Aleksandra Medvedeva i Naučno-tehnološkog parka do bulevara Nikole Tesle. Jedna auto-cisterna biće stacionirana u Studentskom centru u ul. Aleksandra Medvedeva a druga će da kruži na celom prostoru.

Radovi na mreži u Goričkoj ulici 

U toku su radovi na povezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u Goričkoj ulici. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u sledećim ulicama: Goričkoj, Tetovskoj, Debarskoj i Kruševačkoj.

Radovi na mreži u selu Paljina

U planu je zamena deoničnog zatvarača (kod mosta) na uglu ulica Carice Milice i vojnika Bojana Cvetanovića. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selima Miljkovac, Paljina i Berčinac.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Donji Komren – Baštovanska 6 – Bračka 3, Kablarska 1, u selu Popovac – Jablanička bb, na bulevaru Nemanjića – pijaca JKP Tržnica, u naselju Branko Bjegović – Gvozdenog puka 16 i 20 – Cara Konstantina 8, Isidore Sekulić 22, Orce Nikolova, Nišavske Gradine 16, Trudbenička 6, u selu Medoševac – Bogdana Blagojevića 27 – Đuke Dinić 1, u selu Popovac – Mileta Đurđanovića 31 i 131 – Borisa Kidriča 20 i 27 – Ive Lole Ribara 5 i 6 – Vitomira Vite Sovrovića bb – Jablanička 47 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u Sarajevskoj i Pribojskoj ulici.

Otpušenje priključne veze na bulevaru 12. Februar 93 i kod OŠ „Mika Antić“.

Postavljanje AB ploče u Zaječarskoj ulici.

Radovi za potrebe službe za OVM u ulicama Jadranskoj, Goričkoj i Tetovskoj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com