Servisne

Radovi na mreži u Niškoj Banji

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Carice Teodore kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru ulice Carice Teodore, delu naselja Ženeva - ulica Vuka Karadžića, delu Carigradske i delu ulice Srpskih junaka.

Popravka mreže u naselju Gornja Vrežina 
Voda izbija na površinu i otiče u livadu, potreban je iskop u ulici Generala Koste Protića. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ovoj i okolnim ulicama.

Radovi na mreži u Niškoj Banji  
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Carice Teodore kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru ulice Carice Teodore, delu naselja Ženeva – ulica Vuka Karadžića, delu Carigradske i delu ulice Srpskih junaka.

Popravka veze u ulici Narodnih heroja
U toku su radovi na zameni priključne veze u ulici Narodnih heroja kod broja 7. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Narodnih heroja.

Intervencija u ulici Đorđa Krstića
Voda sa ulice otiče u dve priključne šahte, potrebno je raskopavanje u ulici Đorđa Krstića od brojeva 5 do 7. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Đorđa Krstića.

Radovi na mreži u selo Aleksandrovo
Zbog intervencije na vodovodneoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Aleksandrovo.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
Potrebna je zamena prvih ventila u naselju Deveti maj – Branko Mišić Kamenko 4, u selu Supovac – Sv. Lazara bb i Niška, u naselju Čamurlija – Slavoljuba Stanisavljevića 27, u Niškoj Banji – Ruzveltova 12 – Milana Obrenovića 3 – Cara Konstantina 181 – Čegarska 51a – Vidoja Jovanovića 26, u naselju Nikola Tesla – Dositeja Obradovića 8 – Zaplanjska 69 – Malčanska 25. Zbog popravke priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Gornji Matejevac – Livađanska 26, Ivangradska 11, u selu Gabrovac – Gabrovački put 24, Marina Držića 20, Gadžinhanska 12, Dadiva Pijade 2, Vere Blagojević 16 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u sledećim ulicama: Krfska, Ohridska.

Davanje priključka u ulici Majora Gavrilovića kod broja 45.

Ispiranje kanalizacije ulične mreže u Mramorskoj ulici.

Betoniranje pojasa oko priključka za slivnik ulične mreže u Triglavskoj ulici kod broja 5.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com