Izbori 2020Politika

Naprednjaci najbrži, prvi predali listu

Izbori 2020. – Koalicija “Aleksandar Vučić – Za našu decu.” prva je u Nišu podnela listu kandidata za lokalne izbore.

Koalicija Srpske napredne stranke, Socijaldemokratske partije Srbije, Pokreta socijalista, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Samostalne stranke Srbije predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu od 61 kandidata za odbornike Skupštine grada Niša i 3050 overenih potpisa građana koji su podržali listu. Na listi za gradske odbornike, na kojoj je 40 odsto žena i mnogo mladih, SNS je predložila lekare, profesore, poljoprivrednike, sportiste, radnike u kulturi, poznate privrednike, ističnu u stranci.

Kao što su Niške vesti ranije objavile, nosilac liste Srpske napredne stranke u Nišu na predstojećim izborima je Dragana Sotirovski.

“Ono što je najvažnije da SNS osluškuje Nišlije i ne obećavamo, već zaista, ono što želimo da uradimo to i radimo. Srbija je izdvojila za plan 2020. – 2025. godine 14 milijardi evra od kojih će 600 miliona evra svakako otići u zdravstvene institucije, mnogo toga će se graditi u Nišu. 600 miliona evra će otići na izgradnju stanova za mlade bračne parove, Niš će takođe dobiti deo tih para i nadamo se da ćemo 26. aprila samo nastaviti tamo gde ovoga puta zastajkujemo ali ne i stajemo”, rekla je Sotirovski.

Niš će zatvoriti izbornu kampanju 23. aprila.

“Dobili smo tu čast da kampanja “Aleksandar Vučić – Za našu decu.” završi u našem gradu. To je samo kontinuitet onoga što je Srpska napredna stranka u 8 godina vlasti u Nišu radila i onu pomoć koju smo dobili, posebno u periodu kada je premijer postao Aleksandar Vučić, a kasnije i predsednik države. Oslonićemo se na ono što je u gradu Nišu bilo urađeno naporima prethodna dva gradonačelnika, kao i onoga što je Srbija uradila za Niš”, rekao je Milovanović prilikom predaje liste.

Aktuelni gradonačelnik Niša kaže da pre svega izlaze sa rezultatima onoga što je urađeno.

“Čini mi se da smo mnogo uradili, od povećanja budžeta u svim sverama, u svim sverama i oblastima društvenog života, povećanja programa koje grad finansira, podrške preduzećima, svim korisnicima budžeta, takođe i sa najboljim odnosima između grada, Vlade Srbije i države koje je rezultiralo velikom finansijskom podrškom u projektima”, kaže Bulatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Колико полтронске гамади на једној слици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com