DruštvoIZBORI 2023.

Završni skup naprednjaka sa Panteleja. Podrška listi Srpske Napredne Stranke – Aleksandar Vučić, Srbija ne sme da stane! (VIDEO)

Večeras je održan završni skup pristalica i simpatizera SNS Opštinskog odbora Pantelej ispred zgrade opštine, a sve u znak podrške republičkoj listi Srpske Napredne Stranke – Aleksandar Vučić, Srbija ne sme da stane!

Uz istaknute govornike, goste sa strane, vatromet i kolo koje se povelo, poslata je poruka da Nišlije  daju veliku podršku daljem prosperitetu i uspehu Srbije, koju predvodi predsednik Vučić, rekao je za Niške Vesti predsednik Opštinskog odbora Pantelej SNS Saša Novičević.

“Imali smo večeras istaknute govornike. Ponosan sam na to što nam je tu bio i gost iz Bosne i Hercegovine Darko Babalj, koji je predsednik gradskog odbora SDS i poslanik u parlamentu BiH. Njegova podrška govori puno o našim odnosima sa komšijama koje tako pažljivo čuvamo”, rekao je Novičević.

Okupljenim građanima su se obratili vodeći ljudi niškog SNS-a, od njih mnogi i sami članovi Opštinskog odbora Pantelej SNS.

“Našim simpatizerima obratili su se narodni poslanici koji su bili u klupama narodne skupštine a sada su na listi za narodne poslanike, jedna od njih i jedna od najaktivnijim narodnih poslanika sa juga Jelena Žarić Kovačević, direktor UKC-a prof. dr Zoran Perišić, najmlađa poslanica Jelena Đokić, koja je učiteljica i ja kao predsednik Opštinskog odbora Pantelej”, kazao je Novičević.

Ova završni skup podrške koji je organizovao Opštinski odbor Pantelej SNS još jednom je pokazao da SNS ima veliku podršku koja svakog dana, a posebno sada pred samo glasanje u nedelju stiže sa niškog Panteleja, poručio je na kraju Novičević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com