Izbori 2020Politika

Sotirovski prva na listi SNS-a u Nišu

Izbori 2020. – U prostorijama Gradskog odbora SNS Niš potpisan je koalicioni sporazum o zajedničkom učešću na izborima za odbornike Skupštine grada Niša, koji su raspisani za 26. april 2020. godine.

U koaliciji sa Srpskom naprednom strankom je Socijaldemokratska partije Srbije, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Samostalna stranka Srbije.
Prema rečima člana Glavnog odbora SNS i poverenika SNS u Nišu Zvezdana Milovanovića, koji je ovlašćen da zaključi gradski koalicioni sporazum u ime Srpske napredne stranke, radi se o istim koalicionim partnerima kao i na republičkom nivou. Koalicija će takođe nositi naziv “Aleksandar Vučić – Za našu decu.”

Ove informacije potvrdio je Milovanović za Niške vesti.

Srpska napredna stranka predala je listu za parlamentarne izbore, a Milovanović kaže da se nada da će isto učiniti i na lokalu u toku dana.

Prvih 11 na listi SNS-a u Nišu:

  1. Dragana Sotirovski
  2. Zvezdan Milovanović
  3. Darko Bulatović
  4. Jasmina Barać
  5. Zoran Perišić
  6. Dragan Svetozarević
  7. Miloš Banđur
  8. Aleksandra Božanić
  9. Olivera Igić
  10. Boris Đinđić
  11. Rade Rajković

Nosilac liste SNS-a u GO Medijana biće Vladmila Bojanić, u GO Palilula Svetlana Milijić, u GO Pantelej Nataša Stanković, u GO Crveni krst Jelena Žarić Kovačević, u GO Niška Banja Tomislav Kostić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Da nije pantelejski nosilac liste uvreda za nosioce u drugim opštinama. Jeste Pantelej seljačka opština, ali bre Nataša ……. !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com