Ekonomija

Mihajlo Zdraviković direktor preduzeća “Aerodromi Srbije”

Gradski većnik Mihajlo Zdravković biće direktor preduzeća “Aerodromi Srbije” čije će sedište biti u Nišu, potvrdio je Zdravković Niškim Vestima.

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je ranije u Nišu da nema potrebe da sedište preduzeća “Aerodromi Srbije” bude u Beogradu i najavila preseljenje sedišta tog preduzeća u Niš. Tada je istakla da će to uslediti najverovatnije zbog toga što se  tu nalazi aerodrom, vlada hoće da razvija regionalne aerodrome.

„U Niški aerodrom su ulagani milioni dinara. Vlada Srbije je izdvojila i uložiće još 240 miliona dinara u taj aerodrom, plus što će biti izgradjen kontrolni toranj od pet miliona evra„, rekla je tada Mihajlović.

Ovo je u emisiji Zone plus istakla i načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski.

“Aerodromima Srbije pripadaju Konstantin Veliki i Lađevci, a sedište će uskoro biti premešteno u Niš. Ovakav potez potvrdjuje rešenost države da nastavi najavljena ulaganja u niški Aerodrom”, rekla je Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com