Društvo

Danas sleće prvi avion na liniji Niš-Beograd

Prvi avion “Er Srbije” na liniji Beograd-Niš sleteće danas u 14 časova na niški aerodrom “Konstantin Veliki”, a sledeće sletanje je u 18.05, rekao je direktor “Aerodroma Srbije” Mihajlo Zdravković.

On je kazao da će avioni “Er Srbije” petkom leteti dva puta iz Niša za Beograd, subotom dva puta iz Beograda za Niš, a nedeljom dva puta iz Niša za Beograd.

“Ono što je glavno za ove letove je da će putnici, kada krenu iz Niša za Beograd u 5.00, stići na beogradski aerodrom u 5.30 časova, kada je jutarnji “pik” i kada mogu da nastave putovanje ka nekoj od 19 destinacija”, izjavio Zdravković.

Podsetio je da su avioni “Er Srbije” juče počeli da lete od Niša do Istanbula, a danas će iz Niša poleteti do Frankfurta, Ljubljane i Kelna.

Kako je kazao, letova do Frankfurta i Ljubljane bilo je i ranije sa aerodroma “Konstantin Veliki”, dok je linija do Kelna uvedena prvi put.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com