DruštvoPolitika

MILETIĆ SE SASTAO SA DIREKTOROM „AERODROMA SRBIJE“: Zalagaću se za niški aerodrom

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je posetio JP „Aerodromi Srbije“ i podržao ulaganja u Aerodrom „Konstantin Veliki“ koji je od velike važnosti za jugoistok Srbije.

Miletić je tokom razgovora sa direktorom istakao da je preuzimanje aerodroma „Konstantin Veliki“
od strane Republike bio pravi potez.

“Posetom „Aerodromima Srbije“ u Nišu, jednom od retkih preduzeća čije sedište nije u Beogradu, uverio sam se da je preuzimanje aerodroma od strane Republike bio pravi potez. Raduje me što će 2022. godina biti godina izgradnje na Aerodromu „Konstantin Veliki“, koji nije važan samo za Niš, već i za Svrljig, Knjaževac, Belu Palanku… Turizam je značajan potencijal jugoistoka Srbije, a Aerodrom će omogućiti veći priliv turista”, objasnio je narodni poslanik.

Direktor „Aerodroma Srbije“ Mihajlo Zdravković je Miletića upoznao sa projektima, kao što su nova
terminalna zgrada i novi kontrolni toranj.

“Direktor Mihajlo Zdravković mi je prezentovao projekte nove terminalne zgrade i novog kontrolnog tornja u čiju izgradnju Vlada Republike Srbije ulaže blizu 20 miliona evra. Nova zgrada moći će da opslužuje 6 vazduhoplova istovremeno, odnosno 1,5 miliona putnika na godišnjem nivou. Ovi projekti su od velike važnosti za rad niškog aerodroma”, zaključio je Miletić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Marvenjak iz Plužine edukuje sega-mega ekonomistu Drvceta, jer ovaj svoje privredno iskustvo meri prodajom cm patosa u “Drvoprometu”, dok je prvi je otelio 6 krava u Veterinarskoj Svrljig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com