Ekonomija

Iz Niša do Atine i Tivta – nove sezonske linije sa Aerodroma “Konstantin Veliki”

Sletanjem aviona Er Srbije iz Atine, uz tradicionalni vodeni pozdrav, svečano je dočekan prvi sezonski let ka glavnom gradu Grčke. Avioni Er Srbije prevoziće putnike ka Atini svake srede i nedelje, saopštili su danas Aerodromi Srbije.

Foto: Aerodromi Srbije

Direktor niškog aerodroma Кonstantin Veliki, Dušan Кnežević izrazio je zadovoljstvo što se ponuda redovnih sezonski letova tokom letnjeg reda letenja iz godine u godinu povećava i što je interesovanje putnika za ove letove veliko.

“Кoristim ovu priliku da izrazim veliko zadovoljstvo što će naš aerodrom putnicima iz Niša i ovog dela Srbije moći da ponudi jednu turistički dosta popularnu i zanimljivu destinaciju kakva je Atina. Danas pored Atine poleću i avioni Er Srbije ka još jednoj primorskoj destinaciji, Tivtu. Aerodrom Niš nastaviće da radi sa sadašnjim i potencijalno novim avio-kompanijama kako bi našu ponudu destinacija već za narednu letnju sezonu poboljšao i unapredio.”, izjavio je Кnežević

Foto: Aerodromi Srbije

Avioni Er Srbije tipa ATR 72 prevoziće svakog srede i nedelje putnike iz Niša ka Atini i obrnuto, odnosno avioni tipa Erbas A319 prevoziće svake srede i subote putnike iz Niša ka Tivtu i obrnuto.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com