Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Aleksandra Medvedeva bb
Nastavak radova od petka 21. februara u ulici Aleksandra Medvedeva bb, kod Elektronskog fakulteta. Zbog složenog tehničkog postupka moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Aleksandra Medvedeva.

Ulica Bulevar Svetog Cara Кonstantina bb
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ul. Bulevar Sv. Cara Кonstantina, kod igrališta u krugu nekadašnje fabrike EI. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ul. Bulevar Sv. Cara Кonstantina, u krugu nekadašnje Elektronske industrije.

Ulica Кej kola srpskih sestara
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Кej kola srpskih sestara, ispred “IRISH PUB“ kafea. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Кej kola srpskih sestara, na keju pored mesta gde se vrši intervencija (IRISH PUB i objekti u neposrednoj blizini).

Ulica Puškinova bb
Voda na ulici, za sanaciju je potreban iskop kolovoz-asfalt u ulici Puškinovoj bb. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Puškinovoj ulici.

Niška Banja, ulica Čegarska br. 11
Voda sa ulice otiče u šaht, potreban je iskop u Čegarskoj ulic br. 11, u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Čegarskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com