Servisne

Popravka kvarova u naselju Medoševac  

Voda sa ulice otiče u šahte, potrebni su iskopi u ulicama Đuke Dinić kod broja 13 i Bogdana Blagojevića kod broja 14. Zbog popravki priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru naselja Medoševac.

Radovi na vodovodnoj mreži u naselju Pasi Poljana   

Zbog neodložnih radova na vodovodnoj mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Pasi Poljana.

Radovi na mrežu u selu Prva Kutina  
Voda na površini, potrebni su iskopi ulici Sv. Arhangela Gavrila (ispod mosta) i kod broja 33. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Prva Kutina.

Nastavak radova u naselju Vinik  
Nastavljaju se radovi na uglu ulica Miloja Jovanovića i Miloja Jovanovića – prilaz (kod Fazanerije). Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu naselja kod Fazanerije.

Popravka kvarova na prvim ventilima  
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Roberta Koha 6, u selu Donje Međurovo – Veljka Vlahovića 5, u selu Čokot – 29. Novembra 25, u Bubanj Selu – 7. Juli 8, u Niškoj Banji – Ruzveltova 12 – Milana Obrenovića 3 – Cara Konstantina 181 – Čegarska 51a, u selu Čamurlija – Slavoljuba Stanisavljevića 27, Prizrenska 2, u selu Prva Kutina – Prvokutinska 8 i 105 – Biljača 7, u naselju Brzi Brod – Vladimira Milića 27 – Pavla Sofrića 21a – Pustorečka 6 – Rimska V 6, Stanoja Glavaša 56 u naselju Gornji Matejevac – Karađorđeva 11 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u sledećim ulicama: Mostarska, Borska.

Provera kanalizacije ulične mreže i zatrpavanje rupe u Triglavskoj ulici kod broja 5.

Otpušenje ulične mreže u Mramorskoj ulici.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com