Hronika

Policija traga za muškarcem koji je pretio i zastrašivao porodicu rukovodioca u JKP “Naissus”

O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, porodica u strahu

Na N.C. jednog od rukovodioca u JKP “Naissus”, tokom porodične večernje šetnje naleteo nepoznati muškarac koji mu je “pretio” pred ženom i maloletnom ćerkom.

Sve se dešavalo u blizini Nišave, na Vizantijskom bulevaru kod Roda centra, gde je N.C. šetao sa suprugom i trinaestogodišnjom ćerkom kada je na njih naleteo čovek sa kačketom koji je odsečno i glasno pretio.

“Imaš rok do sutra da daš otkaz u Vodovodu, namestićemo ti teško krivično delo sa svedocima”, nakon čega se udaljio.

Nakon ovog dešavanja, N.C. odlazi u policiju gde prijavljuje slučaj zbog uznemirenja supruge i ćerkice.

“U prvom trenutku nisam bio siguran da li želim da sve prijavim policiji, ali se moja supruga uplašila jer imamo dva maloletna deteta i ne znam kome šta može da padne na pamet. Nikada mi se ranije ovo nije desilo. Radim u Vodovodu čitavu deceniju i nikada nisam imao neprilike”, kaže on.

“Slučaj jeste prijavljen policiji. Obavešteno je osnovno javno tužilaštvo a rad na slučaju je u toku”, rečeno je Niškim Vestima u policiji.

Kako kaže ovaj Nišlija situacija nimalo nije bezazlena, kada znaš da te neko uhodi. U razgovoru sa policijom on kaže da je najverovatnije čovek bio u zasedi i kada je porodica naišla on se ustremio na njih, to dodatno uliva strah.

“Ja verujem u institucije i želim da se nađe počinilac i nalogodavac, jer verujem da čovek koji je pretio nema veze sa tim, nego radi po nečijem nalogu…”, završio je zabrinuto N.C.

Još koliko “nečijih” NN lica, negde sedi i čeka iza ćoška, da nekoga uplaši, zastraši…i kome je sve to potrebno nadamo se otkriće istražni organi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com