Servisne

JKP “Naissus”: Popravka priključnih veza, zamena ventila

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA ULIČNOM ŠIBERU U PRIMORSKOJ ULICI

Kvar na uličnom šiber ventilu u Primorsko ulici kod broja 2, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA SERVINSNOM VENTILU U PANTELEJSKOJ

Kvar na servisnom ventilu u Pantelejskoj ulici kod broja 59, potreban iskop. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAROVI U ŽELEZNIČKOJ I PRVOMAJSKOJ U SELU TRUPALE

Voda na ulici u Železničkoj u selu Trupale, potrebno raskopavanje. Kvar na priključnoj vezi u Prvomajskoj ulici u istom selu, takođe nužan iskop. Zbog radova na popravci pomenutih kvarova doćiće do prekida u vodosnabdevanju u ovom selu do 15 sati.

POPRAVKA PRIKLjUČNIH VEZA U NASELjU DOLAC

Kvarovi na priključnim vezama u naselju Dolac po prijavi korisnika, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u naselju Dolac do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NASELjU MILKA PROTIĆ

Kvar na priključnoj vezi u III ulici kod broja 16b u naslju Milka Protić. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida u vodosnabdevanju u ovom naselju do 15 sati.

ZAMENA PRVOG VENTILA U TOPLIČKOG PARTIZANSKOG ODREDA BB

Zamena prvog ventila u Topličkog partizanskog odreda kod PDA „Putogradnje“ doo. Zbor radova na popravci prvog ventila moguće je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ako neko iz Vodovoda čita ovo,molim vas da pošaljete cisternu sa vodom kad isključite vodu.Juče ste nas u Cara Dušana ostavili bez vode do 21 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com