Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u Prvomajskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA U PRVOMAJSKOJ ULICI

Voda na trotoaru,nužan je iskop u Prvomajskoj ulici kod broja 21. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvomajskoj i moguć prekid u okolnim ulicama.

RADOVI NA VEZI U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

Voda na površini,potreban je iskop u ulici Milana Andonovića bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid do 15 sati u ulici Milana Andonovića.

RADOVI NA VEZI U NASELjU PASI POLjANA

Voda na ulici,potrebna je intervencija u naselju Pasi Poljana, u ulici Vladislava Ribnikara prvi prilaz kod broja 4. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vladislava Ribnikara, prvi prilaz..

POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjI KOMREN

Voda na površini,potrebno je raskopavanje u ulici Mladosti kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mladosti u naselju Donji Komren.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Proleterska 13, Aleksinačka 28, Kneza Mihajla Obrenovića 100, Zlatiborska 25a, Obrada A.Kostadinovića 16, Mavrovska 11. Zbog popravki prvih ventila mogući su prekidi vodosnabdevalja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com