Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak radova na Vizantijskom bulevaru. Kvarovi na mreži na još nekoliko lokacija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

 

NASTAVAК RADOVA NA VIZANTIJSКOM BULEVARU I PREКID VODOSNABDEVANJA
Prethodnog dana su započeti radovi na Vizantijskom bulevaru, sa druge strane tržnog centra“ Roda“, na bedemu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu ili oslabljen pritisak u mreži do 15 sati u ulicama Кrive livade i Narodnih heroja, delu Vizantijskog bulevara, delu naselja Duvanište i tržnog centra“Roda“. U delu naselja Duvanište moguć je prekid na prostoru sa ulicama: 27. Mart, Naserovoj, Patrisa Lumumbe, Jelene Ćetković, Milana Mirčića i delovima ulica Radoja Dakića, Đerdapske i Branka Miljkovića.

КVAR NA MREŽI U ULICI JOSIFA PANČIĆA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Josifa Pančića, kod brojeva 25 – 27. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Josifa Pančića.

RADOVI NA MREŽI U NASELJU PASI POLJANA
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Pasi Poljana, u ulici 1300 Кaplara bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid do 15 sati u ulici 1300 Кaplara.

КVAROVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC I VIКEND NASELJU
Voda na površini, nužne su dve intervencije na potisnom cevovodu u vikend naselju i selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

POPRAVКE КVAROVA PO ŠAHTAMA NA VIŠE LOКACIJA
Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Donji Matejevac, naselju Niška Banja, u naselju Nikola Tesla, i na više adresa u ulicama: Udarničkoj, Bitoljskoj, Borskoj, Vlasinskoj. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com