Servisne

JKP “Naissus”: Kvar u selu Donje Međurovo

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

KVAR NA MREŽI U SELU DONjE MEĐUROVO

Voda na površini, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u ulici Moravskoj, kod broja 24. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Moravskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.

POPRAVKA KVARA U NASELjU PASI POLjANA

Voda na asfaltu, nužan je iskop u naselju Pasi Poljana, u ulici Učitelja Spiridona bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Učitelja Spiridona.

INTERVENCIJE U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda u dvorištu korisnika u ulici Alimpija i puna šahta na drugoj lokaciji u naselju Gornja Vrežina. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornja Vrežina.

KVAROVI NA PUTU ZA DONjE VLASE

Voda na površini na dve lokacije na putu za selo Donje Vlase, jedna u ul. Donjovlaškoj, IV prilaz br. 2 i druga na Putu za Donje Vlase. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Put za Donje Vlase, ali je moguć prekid i u selu Donje Vlase.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com