Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na mreži u ulici Zmaja od Noćaja

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 42. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

POPRAVKA KVARA NA PUTU ZA ČEGAR

Voda na asfaltu, potreban je iskop na putu za spomen kompleks Čegar, u ulici Živka Grujića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Živka Grujića.

INTERVENCIJA U ROMANIJSKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u Romanijskoj ulici, kod stambenog objekta br. 7. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Romanijskoj ulici.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u selu Gornje Međurovo, u ulicama: Dragutina Matića, Vladimira Vukadinovića, Milorada Veličkovića, i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se i u naselju Gornja Vrežina, na više adresa. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Gornje Međurovo i naselja Gornja Vrežina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com