Servisne

JKP “Naissus”: Još jedva intervencija u Podviniku

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U PRVOMAJSKOJ ULICI

U toku su radovi na vodovodnoj mreži, prethodnog dana najavljeni u Prvomajskoj ulici. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Prvomajske ulice, od Zelengorske do ulice Sedmog jula.

POPRAVKA KVARA U ULICI DR VOJINA KRAJAČIĆA

Voda sa ulice puni priključnu šahtu, potreban je iskop (kolovoz – zemlja) u ulici Dr Vojina Krajičića bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dr Vojina Krajačića.

JOŠ JEDNA INTERVENCIJA U PODVINIKU

Curi ulični hidrant, potreban je iskop na uglu ulica Kosovke devojke i Bogdana Popovića. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ul. Bogdana Popovića, delu ulice Kosovke devojke, i moguć prekid u okolnim ulicama: Skadarskoj, Čegarskoj, Petra Balje, Lovćenskoj.

POPRAVKE KVAROVA U ŠANTIĆEVOJ ULICI

Voda izbija iz uličnog zatvarača i na drugom mestu probija iz zakrpe tako da su nužna dva iskopa u Šantićevoj ulici, kod brojeva 36 i 39. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati.

INTERVENCIJA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda sa ulice puni priključnu šahtu, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Dr Save Petrovića, kod broja 8. Zbog popravke priključne vze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dr Save Petrovića.

POPRAVKA KVARA U SELU MEZGRAJA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Mezgraja, kod trafoa. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Mezgraja.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Miroslava Jovanovića Mime 101, Katićevoj 3, Miroslava Radosavljevića bb (zgrada pored broja 10), Mije Petrovića 14, Jastrebačkoj 3, Tolstojevoj bb, Berbatovačkoj 10, Gospođinskoj 112a, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com