Društvo

Sinđelići sa niškog aerodroma lete u Ameriku (VIDEO)

Treća sezona serije “Sinđelići” upravo je počela, u prvoj epizodi glumci dolaze na niški aerodrom jer lete za Ameriku. Svakog radnog dana od 21 sat milionski auditorijum prati život ove savremene srpske porodice. U jučerašnjoj epizodi predstavljen je naš aerodrom na simpatičan način, jedno je sigurno – lepo ga je videti u seriji.

Interesantno je pogledati ovaj insert iz prve epizode i saslušati dijalog glumaca, gde jedni budu nezadovoljni dolaskom u nišku vazdušnu luku a drugi pak brane niški aerodrom kao dobru soluciju, jer nema gužve i lep je. Opaska da su karte jeftinije godi kao reklama aerodromu koji tek “grana” svoju priču.

Prvoklasna glumačka ekipa Svetlana Bojković, Voja Brajović, Snežana Bogdanović, Boris Komnenić, Goran Radaković i Brankica Sebastijanović zabavlja čitavu Srbiju svake večeri na TV Prva.

U trećoj sezoni serije “Sinđelići”, nove zgode i nezgode mnogobrojne porodice i njihovih prijatelja. Sreten i Lila su i dalje srećni u braku. Jedina stvar koja može da im naruši sreću jesu Sretenov brat Jezda i najbolji drug Fedor, koji za svaku situaciju u njegovom životu imaju neko nebulozno objašnjenje. Tenzije između Eve i Metodija su sve veće, i deluje kao da je prava ljubav na pomolu. Ali, da li će njih dvoje konačno pronaći sreću, ili će ih zauvek rastaviti izmišljotine Metodijevog ujaka Jezde?

I najmlađi imaju svoje probleme. Kolja je zaljubljen, a Gojko sa svojim drugarima, Debom, Vukom i Musom, prednjači u smišljanju najnovijih smicalica koje će da dovedu do mogućnosti da ga izbace iz škola. Ipak, Gojko će pokazati svoju lepšu stranu, kada shvati da mu se dopada nova devojčica iz razreda, Lara. Tereza, najpopularnija devojčica u razredu, će usred jednog nesrećnog incidenta postati predmet ismevanja. Biće joj potrebno mnogo volje i hrabrosti da povrati samopouzdanje. A saznaćete i da li će i Jezda konačno pronaći ženu svojih snova, ili će nastaviti da živi svojim samačkim životom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com